Your cart

Pretuim muzica

Suntem o agenție de muzică din București, ne pare bine de cunoștință! Munca noastră se leagă de unele dintre cele mai mari nume ale scenei românești de alternative, precum și de câțiva dintre cei mai importanți artiști în ascensiune ai săi. De mai bine de 8 ani promovăm poveștile și realizările artiștilor noștri prin campaniile noastre de PR și comunicare. În prezent suntem de asemenea co-organizatori ai conferinței Mastering the Music Business și al festivalului de showcase asociat, cel mai important eveniment de profil din țară.

Construim experiențe

Suntem cei care fac traseul, care alcătuiesc orarul, care țin evidențele. Trăim în backstage, la standul de merch sau la intrare, scanând biletele și urându-ți o seară plăcută. Venim primii, înainte de soundcheck, și plecăm ultimii, după ce toate sculele au fost strânse. Câteodată construim de la zero toată scena – cine știe, trăim vieți imprevizibile. Ne coordonăm cu toți eroii nenumiți din culise ca tu să poți veni și să fii martor la ceva cu adevărat extraordinar.

Cream conexiuni

Asta e esența meseriei noastre, zi de zi, și ne place la nebunie. Oferim artiștilor noștri cadrul necesar pentru creație, îi ajutăm să dea o formă artei lor, să o producă iar apoi să o comunice, și ajutăm publicul să trăiască și să experimenteze această artă în cele mai bune condiții. Am creat săli de repetiții în sediul agenției, ca să aducem laolaltă artiștii, echipele de scenă și cele de management – a fost o super idee. Facem legături tot timpul și căutăm mereu oportunități pentru a-i ajuta pe artiștii noștri să îndeplinească adevăratul potențial pe care îl au proiectele lor ambițioase.

Echipa

Codruț Dumitrescu

Management & booking

Ilinca Ghișoiu

Booking, financial

Iulia Pop

PR, project development

Dorina Constantin

Operations, merchandise

Cosmin Ionescu

PR, web development

Ștefan Hadăr

Social media management