Codruț Dumitrescu

Management, Booking

Iulia Pop

PR, Project Development

Cosmin Ionescu

Social Media, Web Development

Ilinca Ghișoiu

Booking, Financial

Dorina Constantin

Operations, Merchandising

DESPRE NOI

PREȚUIM MUZICA.

Suntem o agenție de muzică din București, ne pare bine de cunoștință! Munca noastră se leagă de unele dintre cele mai mari nume ale scenei românești de alternative, precum și de câțiva dintre cei mai importanți artiști în ascensiune ai săi. De mai bine de 8 ani promovăm poveștile și realizările artiștilor noștri prin campaniile noastre de PR și comunicare. În prezent suntem de asemenea co-organizatori ai conferinței Mastering the Music Business, cel mai important eveniment de profil din țară, și ne dezvoltăm încetul cu încetul anvergura internațională.

CONSTRUIM EXPERIENȚE.

Suntem ăia care fac traseul, care alcătuiesc orarul, care țin evidențele. Trăim în backstage, la standul de merch sau la intrare, scanând biletele și urându-vă o seară plăcută. Venim primii, înainte de soundcheck, și plecăm ultimii, după ce toate sculele au fost strânse. Câteodată construim de la zero toată scena – cine știe, trăim vieți imprevizibile. Ne coordonăm cu toți eroii nenumiți din culise ca oamenii să poată veni și să fie martori la ceva cu adevărat extraordinar.

CREĂM CONEXIUNI.

Asta e esența meseriei noastre, zi de zi, și ne place la nebunie. Oferim artiștilor noștri cadrul necesar pentru creație, îi ajutăm să dea o formă artei lor, să o producă iar apoi să o comunice, și ajutăm publicul să trăiască și să experimenteze această artă în cele mai bune condiții. Am creat săli de repetiții în sediul agenției, ca să aducem laolaltă artiștii, echipele de scenă și cele de management – a fost o idee genială. Facem legături tot timpul și căutăm mereu oportunități pentru a-i ajuta pe artiștii noștri să îndeplinească adevăratul potențial pe care îl au proiectele lor ambițioase.